Samarbeten för en bättre produktion

Direkt kommunaktion för ett bättre samarbete

Etiskt ansvar och uppförande kod – CSR (Commercial Social Responsibility) och CoC (Code of Conduct) är frågor som ligger mig varmt om hjärtat. Jag tror på utveckling av varandra genom handel och goda samtal och ömsesidig förståelse för varandras olikheter och problemställningar. Därför har jag valt att samarbeta med Nikita Beniwal som jag känner sedan min första resa i Indien 2004. Hon har bl a arbetat för Redcats Asia med flera bolag.

Nikita finns på plats i Indien och har kontroll på hela produktionskedjan. Hon inspekterar även slutprodukten innan den skeppas till dig. Detta sätt att arbeta håller nere kostnaden för både dig och oss samt minskar risken för fel eller missförstånd. Direkt kommunikation, trygghet, enkla lösningar och ”sunt förnuft” är ledord i mitt sätt att arbeta.

I Kina arbetar jag direkt med leverantörer som har lång erfarenhet av att producera för den skandinaviska marknaden och vet vilka krav som ställs på tillverkaren. Jag vinnlägger mig om att personligen besöka fabriker både i Kina och Indien.